DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Nieuw

Signs USA is continu bezig met het uitbreiden van het assortiment metalen borden. Op deze manier wordt de collectie signs voortdurend opnieuw aangevuld met de nieuwste exemplaren. Om het overzichtelijk te houden, hebben we op deze pagina een overzicht gemaakt van de nieuwste metalen borden in onze webshop.

Kwaliteit metalen borden

De nieuwste borden staan bovenaan de pagina en zijn daarmee makkelijk te herkennen. Het is ook mogelijk om de borden te filteren op prijs, naam of positie. Laat je inspireren door het nieuwe aanbod Amerikaanse metalen borden voor bij jouw in huis, kantoor of andere ruimtes. Het is een originele manier om de aankleding van jouw pand te verzorgen. Alle borden zijn gemaakt van metalen platen, waarop de print vervolgens wordt gedrukt. Bij het drukken van deze print wordt een vintage uitstraling toegevoegd aan het bord. Hierdoor hebben ze allemaal een unieke uitstraling! De borden zijn van goede kwaliteit, beschikken over een ophangsysteem en zijn goed te combineren met de rest van het interieur. Om een mooie kleur te behouden, raden we je aan om de borden alleen binnen op te hangen. Wil je ze toch graag buiten hangen? Kies dan voor een beschutte omgeving, waarbij ze niet teveel in aanraking komen met felle zon, harde wind of veel regen. Dit kan kleurverschil opleveren en dat is natuurlijk zonde.

Verzendwijze

Alle metalen borden van Signs USA worden verzonden via PostNL. Is het artikel toch niet helemaal zoals je had gehoopt? Of past het toch minder goed bij het interieur dan gedacht? Binnen 14 dagen na de ontvangstdatum kunnen de signs geretourneerd worden, mits ze niet beschadigd zijn. Meer informatie over het retour zenden vind je hier. Vragen over ons aanbod wandplaten? Behoefte aan advies? We helpen je graag om een mooie set van metalen signs samen te stellen. Bel of mail ons gerust!

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 40

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina