IN MEI IS DE SHOWROOM ELKE ZATERDAG OPEN VAN 10-16 UUR * * * OP AFSPRAAK IS OOK MOGELIJK. BEL 06 - 33 711 801

KIES JE KADOVANAF € 45,-

VERZENDING NEDERLANDGRATIS VANAF € 50,-

VERZENDING BELGIEGRATIS VANAF € 50,-

Gasoline

Gasoline

Coca Cola Tyres Check

Coca Cola Tyres Check

New York Taxi Shield

De taxi’s van New York zijn wereldberoemd. En het is ook nog eens een prima vervoermiddel in deze enorme wereldstad. De taxi in New York staat ook wel bekend als de 'Yellow Cab'.

Dit exclusieve Taxi-sign bevat de officiele kleuren van de Yellow Cab. De tekst is in reliëf aangebracht (embossed). Het ronde schild in het midden is een aparte sign en is naar voren gebracht zodat er diepte in de sign komt.

De sign is van staal en heeft een afmeting van 70 x 23 x 2,5 cm.

Dit unieke sign is voorzien van ophangmogelijkheid.

Het Signs USA metalen New York Taxi Shield retro wandbord in opvallend geel en zwart heeft letters in reliëf. Het belangrijke vervoersmiddel uit de wereldstad New York heeft een rond schild in het midden en heeft subtiele diepte. Je proeft meteen de sfeer van de drukke straten in de stad die nooit slaapt.

Over Signs-USA New York Taxi Schield - Retro Wandbord
Dit New York Taxi retro wandbord van Signs USA is gemaakt van metaal en past goed aan elke muur. De wereldberoemde taxi's van New York zijn niet weg te denken uit het straatbeeld. Dit wandbord met authentieke uitstraling maakt een garage of vintage woonkamer helemaal compleet. Jij stapt vast ook ooit nog eens in een echte yellow cab naar Broadway of Times Square.