DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

US trots

Amerikaanse trots

Amerika is een land met veel trotse burgers. Er zijn verschillende borden in ons assortiment waarop je dit terug ziet, in de uitstraling. Zo hebben we een collectie van politie & brandweer borden, maar ook boeren of het wilde westen komen aanbod. Door de grootsheid van het land, zijn er ook veel verschillende culturen aanwezig. Met de borden van Signs USA spelen we in op deze trotse cultuur, door typerende metalen borden in ons assortiment op te nemen.

Hieronder staan enkele voorbeelden van populaire wandborden/signs. De wandborden/signs zijn ingedeeld in rubrieken en te bereiken via bovenstaand menu.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 31

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Cultuur & gewoontes

In Nederland zijn we al trots wanneer het Nederlands Elftal een goede wedstrijd speelt bij het WK of als we veel medailles halen tijdens de Olympische spelen. Het volkslied? Dat kan misschien slechts 30% van de bevolking uit volle borst meezingen. En ondanks dat, zijn er bij ons al verschillen tussen mensen uit de verschillende gebieden, steden of dorpen. Denk aan dialecten (Fries), gewoontes (Carnaval) of eten (Bossche bollen). Laat staan hoe dat in Amerika gaat. Alle staten in dit land hebben zo hun eigen gewoontes en cultuur. En daar is natuurlijk niks mis mee. Maar wat de Amerikanen wel bijna allemaal delen is de algemene trotsheid op het land.

Trotse Amerikanen

Amerika is groots, dit dragen ze dan ook met veel plezier uit naar de rest van de wereld. De Amerikaanse vlag staat op veel typisch Amerikaanse producten afgebeeld en wordt als trots symbool gebruikt. Een ander bekend voorbeeld van deze gedeelde trots is de 'The American Dream'. Een dergelijke toekomstdroom is uiteraard voor iedereen anders, maar 'The American Dream' staat eigenlijk aan: ik kan mijn droom in dit land verwezenlijken! Een andere voorbeeld is dat alles in Amerika groot, groter of nog groter is. De Amerikaanse trots die we middels onze borden terug willen laten komen, zijn terug te zien in politie, brandweer, farm, old guys rule en wild west borden. Heb je vragen over de borden? Laat het ons weten!