DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Garage

Garage

Metalen borden zijn de ideale manier om een autogarage aan te kleden. Diverse signs tegen de muur geven een industriële uitstraling, dat goed past bij een garage. Maar ook voor een woonkamer of ander soort inrichting kunnen de borden goed van pas komen. Een autoliefhebber in je familie- of vriendenkring? Geef dan een metalen garage bord cadeau, het is origineel en in verschillende stijlen verkrijgbaar.

Hieronder staan enkele voorbeelden van populaire wandborden/signs. De wandborden/signs zijn ingedeeld in rubrieken en te bereiken via bovenstaand menu.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 113

Aflopend sorteren
per pagina

Mannelijke garage signs

Signs USA biedt verschillende mannelijke signs in de categorie garage. Denk aan quotes van de bekende carwash borden, Shell gasoline of andere olie merken. Uiteraard staan op de velen borden ook mooie dames, die toch altijd verbonden blijven met autogarages. Stoer en gewild voor veel autoliefhebbers. Heb jij een garage? De metalen borden uit de webshop van Signs USA zijn dan een perfecte aanvulling op je interieur. Maak met meerdere borden een mooie set van garage signs, of kies voor een eyecatcher tegen de muur. Om beide opties open te houden, bieden we verschillende stijlen aan. Enerzijds de wat rustigere kleuren en opdrukken, anderzijds een aantal borden met felle opvallende kleuren.

Garage wandplaten

Signs USA biedt een uitgebreid assortiment metalen wandborden aan met het thema garages. De borden zijn op te hangen als accessoire in een woonkamer, man cave, onder de veranda, kantoorpand of juist in een garage. Zoek een wandplaat die bij jouw interieur past, bestel simpel online en ontvang binnen enkele dagen in huis. De borden zijn voorzien van ophangmogelijkheid, waardoor met een simpele spijker de metalen borden zijn op te hangen. Het uiteenlopende aanbod biedt voor ieder wat wils, afwisselend in kleur, prijs en afmeting. Alle signs zijn gemaakt van staal, waarbij het design er vervolgens op is gedrukt. Er wordt een ‘vintage look’ gebruikt voor de prints. De borden zijn voornamelijk bedoeld om binnenshuis op te hangen. Wil je ze toch tegen een buitenmuur bevestigen? Zorg dan voor een beschutte omgeving. De borden kunnen verkleuren naarmate er veel UV-straling op komt. Ook harde wind kan er voor zorgen dat de borden schade oplopen.

Benzine, olie & gas

Naast de borden voor in een garage, bieden we ook een aantal mooie items aan over benzine en olie. Brandstof of gas, is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met een auto. De borden van benzine stations zijn typerend voor de Amerikaanse cultuur, er komen merken zoals Shell voorbij en er staan een aantal mooie dames op. Alle metalen borden hebben een bepaalde mannelijkheid over zich heen, waardoor ze ook leuk zijn om cadeau te geven aan vaders. Alle metalen borden van Signs USA zijn simpel en eenvoudig online te bestellen. Wanneer je meer dan twee signs bestelt, krijg je er een gratis Amerikaanse attentie bij.

Heb je vragen over het materiaal, de ophangwijze, verzendwijze of andere vragen? We hebben veel kennis van de borden en helpen je graag.