DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Onderweg

Onderweg

Aansluitend op de bekende Amerikaanse wereldsteden, zijn ook de verkeersborden van Signs USA bekende wandborden. De groene borden met witte letters zijn kenmerkend voor de Amerikaanse snelwegen en straatnamen. Populaire straten zoals ‘Wall Street’ of Times Square’ zijn in de webshop te vinden. Maar ook de grotere verkeersborden van wegen naar Los Angeles, Las Vegas of Miami zitten in ons aanbod.

Hieronder staan enkele voorbeelden van populaire wandborden/signs. De wandborden/signs zijn ingedeeld in rubrieken en te bereiken via bovenstaand menu.
Bekijken als Rooster Lijst

12 Items

Aflopend sorteren
per pagina

Grote verkeersborden

Er zijn diverse grote verkeersborden in de webshop van Signs USA te vinden. Ideaal om tegen een wand te hangen ter decoratie van een kantoor of bedrijfsruimte. De borden hebben een afmeting van 74 x 74 centimeter, sommige hebben zelfs een afmeting van 120 x 70 centimeter. Ze hebben dezelfde originele kleurstelling, opmaak, lettertypes en illustraties als de borden boven de weg. Door de grote afmetingen lenen de borden zich het meest voor een grote muur. De levering duurt over het algemeen 4-6 werkdagen en worden geleverd met vier afstandhouders. Op deze manier kunnen ze op een simpele maar stevige manier aan de muur worden bevestigd.

Straatnaamborden

De replica’s van de originele Amerikaanse straatnaamborden zijn prachtig op te hangen aan de muur. De meest bekende straatnamen van Amerika komen voorbij, zoals: Santa Monica, Malibu Pier, Las Vegas Blvd, Hollywood Blvd, Wall Street, Times Square, Fifth Avenue, Central Park, Broadway Av en 42nd Street. Zoals je ziet komt het grootste deel van het aanbod uit de bekendste steden van Amerika: New York, Las Vegas en Los Angeles.

Nummerborden

De Amerikaanse nummerborden zijn bijzondere collectors items. Ze worden namelijk per staat uitgegeven, en door verschillende federale overheden. Dit levert dus veel verschillende uitgaves op. De kentekens variëren in kleur en afbeelding. In onze webshop vind je verschillende soorten borden met kentekens. Sommige mensen kopen de borden pas als ze er daadwerkelijk geweest zijn, andere vinden het gewoon een mooie toevoeging voor het interieur.

Route 66 borden

Route 66 is een van de bekendste activiteit voor toeristen in Amerika. De historische autoweg (US Highway) loopt van Chicago tot en met Santa Monica bij Los Angeles. Het is een bekende route die veel toeristen dan ook (deels) afleggen per camper of auto. Uiteraard kunnen signs van Route 66 daardoor niet ontbreken in onze webshop. Ben jij op zoek naar een stalen bord van de Route 66? We hebben verschillende borden in ons aanbod om jouw muur mee te decoreren. Ideaal voor de aankleding van een garage, kantoorpand, onder de veranda of in een interieur binnenshuis. Bekijk ons aanbod!

Signs Route 66

We hebben een uiteenlopend assortiment aan stalen borden over Route 66. Alle signs hebben een vintage uitstraling. Er is keuze in formaat en natuurlijk in uitstraling. Een aantal signs hebben een rustige uitstraling met simpele basic kleuren. Daardoor passen ze goed in verschillende interieurs. Er zijn ook signs met een opvallende uitstraling door de vorm of kleur. Wanneer je voor deze borden kiest, kies je voor een eyecatcher! Goede kwaliteit materialen geven de kleuren een mooie uitstraling. Naast de borden, hebben we ook een aantal andere mooie stalen signs in het aanbod. Zo zijn er ook klokken en onderzetters van Route 66 verkrijgbaar. Ideaal als je Route 66 op meerdere plekken in je interieur of aankleding terug wilt laten komen. Twee of meer producten besteld? Dan krijg je er gratis een Amerikaanse attentie bij!

Het ontstaan van Route 66

De legendarische Route 66 loopt dwars door Amerika. Deze historische autoweg begint in Chicago en eindigt bijna 4000 kilometer verder op het strand bij Los Angeles. De weg loopt door Californië, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Kansas, Missouri en Illinois. Een andere benaming is de Will Rogers Highway. In 1985 is de weg officieel opgegeven, maar voor toeristen is het oude traject nog deels te bezoeken. Route 66 speelt een belangrijke rol in de Amerikaanse cultuur. In de jaren ‘30 werd de weg bijvoorbeeld gebruikt om te vluchten voor zandstormen. Maar ook na de Tweede Wereldoorlog is de autoweg veel gebruikt om het land over te steken. De weg is een nostalgisch symbool voor de rol van de auto in de Amerikaanse samenleving. Daarmee uiteraard onmisbaar in onze webshop.

Interesse in een stalen bord van Route 66? Een straatnaam of verkeersbord gevonden? Of liever een andere sign over Amerika bestellen? Er is volop keus, dus kies wat bij jouw interieur past! Stop de borden dan in je winkelmandje en bestel ze nu. Binnen een kleine week heb je de borden in huis. Vragen? Neem gerust contact met ons op.