DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Tin Signs - 20 x 30 cm

Blikken borden zijn precies wat een huis, bar of kantoor nodig heeft voor een vleugje plezier en nostalgie. Als mensen denken aan ‘tinnen borden’, denken ze meteen aan advertenties van weleer.

Hoewel het geen kunst is in de traditionele, klassieke zin, zijn deze metalen borden de belichaming van Amerikaanse pop-art - de schoonheid, de nostalgie, de passie van de kunstenaar - het zijn echte Amerikaanse klassiekers.

Er zijn veel verzamelbare tinnen wandborden beschikbaar om uit te kiezen. De meest bekende soort zijn reproducties van blikken die worden gebruikt om merken als Budweiser, Coca-Cola, Chevrolet-auto's en Mobil-benzine te promoten. De legendarische mystiek die aan deze merken is geschonken door jarenlange erkenning, maakt de eenvoudige advertenties tot prachtige productpromoties.

De verzamelbaarheid van deze tinnen borden, samen met hun flair en decoratiepotentieel, zijn ze van het grootste belang bij het creëren van de juiste sfeer voor een woon- of werkruimte. Deze metalen borden zijn zowel gespreksonderwerpen als nostalgische hommage. Twee in één, zou je kunnen zeggen. Deze borden zijn niet alleen een eerbetoon aan de culturele monumenten die men heeft gecreëerd, ze dienen ook om de ruimte in de perfecte nostalgische sfeer te brengen.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 214

Aflopend sorteren
per pagina