DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Voertuig

Voertuigen

Stalen borden, ook wel signs genoemd, met voertuigen zijn een populaire manier om een muur te decoreren. Hang ze op in je woonkamer, kantoorpand of winkel en creëer een stoere uitstraling. Het aanbod van Signs USA is uiteenlopend en biedt in verschillende prijscategorieën mooie metalen borden. Van automerken tot oldtimers en van motoren tot New York taxi’s. Kies een stalen bord dat goed bij jouw interieur past en hang het aan de muur voor een mooi geheel.

Hieronder staan enkele voorbeelden van populaire wandborden/signs. De wandborden/signs zijn ingedeeld in rubrieken en te bereiken via bovenstaand menu.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 38

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Stalen borden auto’s

Amerika is al jarenlang een grote speler in de auto-industrie. Het land fungeert als thuisbasis voor drie grote autofabrikanten, namelijk Chrysler, Ford en General Motors. Natuurlijk komen ook de welbekende gele New York taxi’s voorbij op onze signs. Daarnaast is Route 66 bekend bij velen en daarmee een goede reden om Amerika per auto te bezoeken. Alle drie de categorieën komen terug in ons aanbod. Mooi voor de aankleding van je woning, kantoor, man cave of bijvoorbeeld autogarage.

Diverse voertuigen

Naast auto’s zijn ook motoren, oldtimers of landbouwmachines vaak favoriet. Vandaar dat we ook in deze categorie een groot aanbod hebben aan metalen decoratie borden. Verschillende signs met een mooie vintage uitstraling, felle kleuren en stoere symbolen zijn in de webshop te vinden. Bekend met de oldtimers van Hot Rod? Dit is een in de jaren ‘30 gebouwde showwagen, waarbij vaak de motoren nog zichtbaar zijn. Of de motoren van Indian, een bekend Amerikaans motormerk met verschillende modellen. Amerika heeft een rijke motor historie, waardoor de voertuigen thuishoren in onze webshop.

Stalen signs

Alle signs in de webshop van Signs USA zijn gemaakt van staal. Het design is er vervolgens op gedrukt, waarbij een ‘vintage look’ wordt gebruikt. In het algemeen zijn de borden te gebruiken als decoratie voor je huiskamer maar ook om garages, bedrijven, winkels, man caves of kantoorpanden aan te kleden. De borden kunnen ook buiten worden opgehangen, mits het in een beschutte omgeving is. De borden zijn niet beschermd tegen extreme weersomstandigheden zoals felle zon, harde wind of veel regen. Er bestaat een kans dat de signs daardoor verkleuren. Deze verkleuring valt buiten de garantie en dan kunnen de borden dus niet worden teruggestuurd.

Vragen over het bestellen van de signs, advies nodig of wil je simpelweg de voorraad checken? Wat je vraag ook is, neem contact met ons op en we helpen je graag!