DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Special

Specials

Signs USA is een webshop die zich richt op metalen borden met een Amerikaans thema. Maar naast de metalen wandplaten, bieden we ook een aantal andere decoratieve producten aan. Uiteraard staan ook bij deze specials het thema Amerika centraal. Neem een kijkje in de webshop en laat je verrassen door ons aanbod.

Hieronder staan enkele voorbeelden van populaire wandborden/signs. De wandborden/signs zijn ingedeeld in rubrieken en te bereiken via bovenstaand menu.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 26

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Klokken Amerika

In het assortiment van Signs USA bevindt zich een tweetal klokken. Beide hebben een exclusief design van Route 66. Het voornaamste verschil zit in de uitstraling en in de grootte. De grootste klok heeft een diameter van 60 centimeter en is opgebouwd uit verschillende nummerborden van de Amerikaanse staten. Deze nummerborden zijn tevens de acht staten waar de Route 66 doorheen loopt. De andere klok is wat kleiner, met een diameter van 35 centimeter. De klok heeft een uniek vintage design met daarop alle namen van de acht staten waar de Route 66 doorheen loopt. Het bekende logo Route 66 is weergegeven als een verweerde landkaart, waardoor het geheel een vintage uitstraling krijgt. Beide klokken worden geleverd inclusief batterij en hebben een eenvoudige ophangmogelijkheid.

Candlecovers

In onze webshop vind je een speciale candlecover set met Amerikaans design. Creëer een vrolijke en romantische sfeer door de omhulsels over een waxinelichtje te plaatsen. Speciaal voor onze webshop, hebben we er een aantal op voorraad met het thema Route 66. Het is een set met daarin drie verschillende motieven namelijk Arizona, Texas en Californië. Je kunt de Candlecovers binnen gebruiken maar ook buiten op het terras als windlicht. Een trendy en moderne manier om met kaarsen een extra sfeer in huis of buiten te creëren.

Onderzetters

Een andere special in onze webshop zijn de onderzetters van Route 66. De onderzetters worden geleverd in een houten houder en zijn van hoogwaardige kwaliteit. De set bevat in totaal vier losse onderzetters met ieder een eigen Route 66 design. De onderzetters zijn gemaakt van keramiek en hebben aan de onderkant een kurklaag, zodat ze niet makkelijk wegschuiven. Ze hebben een diameter van 10,3 centimeter en zijn 0,7 centimeter dik. Een vrolijke en unieke toevoeging voor op tafel. Leuk om cadeau te geven!

Andere specials

Daarnaast biedt Signs USA ook specials aan in de categorie bierdoppen, thermometers, humor of vader. Leuk om cadeau te geven bij een speciale gelegenheid. Heb je vragen naar aanleiding van onze specials? Neem contact met ons op. We helpen je graag!