DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Vader

Een cadeau voor een vader bedenken is niet het meest makkelijke klusje. Terwijl moeders altijd volop hints en wensen doorgeven, zijn vaders vaak wat stiller. Ze vragen ieder jaar dezelfde dingen, zoals een goed leesboek. Maar wil je eens wat anders kopen om je vader te verwennen met een cadeau? Kijk dan naar ons aanbod van metalen borden! Verschillende uiteenlopende thema’s komen voorbij, waardoor er voor ieder wat wils is.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 48

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Vader metalen borden

Naast het feit dat eigenlijk alle metalen borden goed bij vaders passen vanwege de stoere uitstraling, zijn er ook een aantal signs letterlijk voor vaders gemaakt. Zo hebben we borden met ‘Dad’s grill’ en ‘Dad’s garage’ in ons aanbod. Hiermee wordt op de mannelijkheid van een vader ingespeeld, omdat deze vaak een voorliefde hebben voor barbecueën en auto’s houden. Signs USA maakt het dus gemakkelijk voor alle kinderen, koop een metalen sign voor vaderdag of verjaardag en je scoort sowieso.

Vaderdag

Ieder jaar op de derde zondag in juni worden alle vaders van Nederland in het zonnetje gezet. De kleinere kinderen maken knutselwerkjes op school, de wat oudere kopen een cadeau in de winkel. Weet jij al wat je dit jaar voor een cadeau gaat geven? Bekijk ons aanbod en kies voor een metalen bord dat goed bij jouw vader past. Denk daarbij ook wel een beetje het interieur waar de sign wordt opgehangen. Indien dit in een woon- of slaapkamer is, is het misschien slim om even met je moeder te overleggen. Er is in ieder geval genoeg keuze om een exemplaar te vinden, dat goed bij jullie past. Er is verschil in fellere kleuren, meer natuur tinten en verschillende vormen.

Kwaliteit borden

De kwaliteit van de metalen borden van Signs USA is goed. Alle borden zijn gemaakt van kwalitatief goed materiaal. Vervolgens is de print erop gedrukt, met daarbij een vintage uitstraling. Om de borden mooi kleurrijk te behouden, is het verstandig om ze enkel binnen op te hangen. Of, als je ze toch buiten wilt hangen, op een beschutte plek. Ze kunnen namelijk verkleuren als ze worden tentoongesteld aan extreme weersomstandigheden.

En, zit er iets leuks bij om jouw vader te verwennen met zijn verjaardag of op vaderdag? Of misschien gewoon zomaar een cadeautje. Als we je ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact met ons op!