DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK).

XXL

XXL

Op zoek naar een aantal mooie, stijlvolle XXL signs voor in huis of op kantoor? De meeste borden hebben een afmeting van 30 x 20 cm en van 40 x 30 cm. Wij hebben ook een aantal extra grote XXL signs in het assortiment. Deze zijn groter dan gebruikelijk en daarmee juist uniek! Ze mogen namelijk best opvallen, bekijk het gehele aanbod hieronder.

Hieronder staan enkele voorbeelden van populaire wandborden/signs. De wandborden/signs zijn ingedeeld in rubrieken en te bereiken via bovenstaand menu.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 134

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 134

per pagina
Aflopend sorteren

Grote metalen borden

XXL, extra extra large, daar houdt Amerika van. Je ziet het terug in allerlei dingen zoals het eten, voorwerpen, kleding, huizen en ga zo maar door. Signs USA is van mening dat ook XXL metalen borden hier dus goed bij passen. Een extra groot bord zoals de bewegbewijzering siert op stijlvolle wijze een hele wand in de woonkamer, kantoor of bedrijf. Veel borden in onze collectie hebben een afmeting van 30 cm x 20 cm en van 40 cm x 30 cm. Er zijn ook grote borden met een diameter van 70 cm, 74 x 74 cm of 80 x 60 cm. Vind een passend XXL bord in onze collectie dat bij jouw interieur past.

Kwaliteit

De XXL borden staan op deze pagina bij elkaar en zijn daarmee makkelijk te herkennen. Laat je inspireren door het aanbod Amerikaanse metalen borden voor bij jouw in huis, onder de veranda, kantoor of andere ruimtes. Het is een originele manier om de aankleding van jouw pand te verzorgen. Alle borden zijn gemaakt van metalen platen, waarop de print vervolgens wordt gedrukt. Bij het drukken van deze print wordt een vintage look toegevoegd aan het bord. Hierdoor hebben ze allemaal een unieke uitstraling! De borden zijn van goede kwaliteit, beschikken over een ophangsysteem en zijn goed te combineren met de rest van het interieur. Om een mooie kleur te behouden, raden we je aan om de borden alleen binnen op te hangen. Wil je ze toch graag buiten hangen? Kies dan voor een beschutte omgeving, waarbij ze niet teveel in aanraking komen met felle zon, harde wind of veel regen. Dit kan kleurverschil opleveren en dat is natuurlijk zonde.

Ophang methodes

De borden zijn zo gemaakt dat ze eenvoudig op te hangen zijn. Ze zijn daarmee goed te bevestigen op verschillende soorten ondergronden. De borden zijn voornamelijk bedoeld om binnen op te hangen. Mocht je ze toch graag buiten willen ophangen, kies dan voor een beschutte plek. De borden kunnen verkleuren als ze worden blootgesteld aan hevige weersomstandigheden. Dat houdt in: geen overmatig zonlicht, harde windstoten of veel regen. Vragen over ons aanbod, het verzenden of wanneer je de borden in huis hebt? Bel ons gerust, we helpen je graag.