DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Winkels

Winkels

De aankleding van een winkel is belangrijk voor de sfeer en uitstraling. Een eerste indruk is essentieel voor een bezoeker. Met de metalen borden van Signs USA, kleed je een ruimte op een originele manier aan. Alle metalen borden van Signs USA zijn gebaseerd op de Amerikaanse cultuur, gewoontes en symbolen. Wanneer je een winkel of shop wilt aankleden in het Amerikaanse thema, kun je bij ons een mooie set aan borden samenstellen. Bij de aanschaf van twee of meer borden, krijg je er zelfs een Amerikaanse attentie gratis bij.

Hieronder staan enkele voorbeelden van populaire wandborden/signs. De wandborden/signs zijn ingedeeld in rubrieken en te bereiken via bovenstaand menu.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 21

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Winkels

Signs USA heeft een breed aanbod aan sfeerbeelden om een winkel aan te kleden. Zo hebben we veel metalen borden van wereldsteden zoals New York en Las Vegas, maar ook van Route 66 en iconische artiesten zoals Elvis Presley. Maak het plaatje compleet door alle algemene borden ook in stijl op te hangen. We hebben een mooie collectie met open, closed, exit, free wifi en sale borden in onze webshop. Alle borden zijn afgewerkt met een vintage laag, waardoor ze dezelfde uitstraling hebben en goed bij elkaar passen. Er is keuze in verschillende afmetingen, prijzen, kleuren en stijlen. Kies voor mooie fel gekleurde borden en creëer daarmee eye catchers voor jouw winkel. Liever wat rustigere borden? Ook daarin hebben we een ruime collectie.

Tattoo en barber shop

Op zoek naar stoere aankleding voor je tattoo of barber shop? In onze webshop vind je een aantal metalen borden die hier op inspelen. Stoer, maar toch met een vleugje vintage en Amerika. De tattoo en barber borden zijn uniek om een winkel mee aan te kleden. Verschillende formaten, prijzen en kleuren vind je terug in onze webshop. Daarnaast hebben we ook borden in het thema bioscoop, darts of andere decoratieve wandplaten in de webshop. Kies een metalen bord dat bij jouw smaak past en bestel ze simpel en eenvoudig online. Signs USA verzend snel, met scherpe prijzen en goede kwaliteit.

Ophangen metalen borden

De borden zijn zo gemaakt dat ze eenvoudig op te hangen zijn. Ze zijn daarmee goed te bevestigen op verschillende soorten ondergronden. De borden zijn voornamelijk bedoeld om binnen op te hangen. Mocht je ze toch graag buiten willen ophangen, kies dan voor een beschutte plek. De borden kunnen verkleuren als ze worden blootgesteld aan hevige weersomstandigheden. Dat houdt in: geen overmatig zonlicht, harde windstoten of veel regen. Vragen over ons aanbod, het verzenden of wanneer je de borden in huis hebt? Bel ons gerust, we helpen je graag.