DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

New York

Amerika staat bekend om haar wereldsteden; San Francisco, Las Vegas of Los Angeles. Er is echter één stad, die met kop en schouders boven alle andere plekken uitsteekt: New York City. The Big Apple is misschien wel de meest bekende stad ter wereld. Iedereen kent de plek, inclusief de verschillende buurten, kenmerken, eigenaardigheden en hoogtepunten. Benieuwd wat Signs USA in haar aanbod heeft om een gehele New York aankleding te verzorgen? Bekijk de producten uit onze website.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 34

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Gele taxi’s

Ze zijn al zichtbaar van een kilometer afstand, de gele New York taxi’s. Het is een veelgebruikt vervoermiddel voor zowel de bewoners van de stad als voor toeristen. Het verkeer in New York is over het algemeen een chaos, waardoor het extra rust kan geven om zelf niet te rijden. Steek je hand op en er stopt een taxi! Tussen de metalen borden over New York, vind je ook een aantal exemplaren met de gele taxi’s erop.

Het Vrijheidsbeeld

Een ander iconisch symbool van New York is het natuurlijk Het Vrijheidsbeeld. Het is een van de bekendste standbeelden en staat voor politieke vrijheid en democratie. Het beeld staat in de haven van New York en verwelkomt op deze plek officieel alle bezoekers van de stad. Wist je dat New York dit beeld heeft gekregen als geschenk voor de honderdste verjaardag van de Amerikaanse revolutie? Het is dus niet zomaar een beeld. Uiteraard zijn ook hiervan een paar mooie signs te vinden in onze webshop.

New York interieur

New York is en zal altijd een populaire manier van inrichten zijn voor interieurs. Bestel er een of meer, mix & match en krijg zo een mooie decoratie voor aan de muur. Een mooi bord gevonden voor in jouw interieur? Bestel dan simpel en online in de webshop. Bepaal helemaal zelf wanneer het bord bezorgd wordt, zodat je zeker weet dat je thuis bent. Of kies voor de ophaal optie bij de buren of een postkantoor. In zowel Nederland als België verzenden we simpel en snel. In Nederland wordt vanaf € 35,- gratis verzonden, in België vanaf € 60,-