DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Kantooraankleding

Kantooraankleding

Kantooraankleding, het is een vaak een cruciaal aspect voor een bedrijf. Het moet natuurlijk bij de huisstijl van de organisatie passen. En daarnaast dienen ook klanten of bezoekers zich welkom en op het gemak voelen. En, vergeet natuurlijk de werknemers niet die er iedere week flink wat uurtjes doorbrengen. Het is dus belangrijk om goed na te denken over de aankleding van een kantoorpand. Bij Signs USA helpen we je daarom graag verder, zeker als het gaat om een Amerikaans interieur. We hebben naast mooie borden voor aan de muur, ook andere decoratie stukken om het plaatje compleet te maken.

Hieronder tref je een aantal populaire wandborden aan. 

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 89

Aflopend sorteren
per pagina

Aankleding kantoor

Natuurlijk zijn kantoormeubelen zoals stoelen en tafels het allerbelangrijkste om een comfortabele werkplek te creëren. En het oog wil oog wat. Signs USA heeft talloze metalen borden in haar aanbod om een zo’n Amerikaans mogelijke sfeer neer te zetten. Overal waar je aan denkt bij het continent Amerika komt terug in de webshop. Er zijn borden over voertuigen, garages, eten & drinken, entertainment, steden & staten, onderweg, winkels, Amerikaanse trots, specials en grote XXL-wandborden. Afhankelijk van wat voor bedrijf of organisatie je natuurlijk hebt, zijn de borden geschikt voor verschillende thema’s. Een bekend en populair thema is New York. De borden van deze wereldstad hebben dan ook typerende eigenschappen: gele taxi’s, hoge kantoorgebouwen, flats en natuurlijk Het Vrijheidsbeeld.

Amerikaanse accessoires

Belangrijke factoren bij een nieuwe kantoorinrichting is vaak efficiëntie, praktisch en het passend binnen het budget. Na de keuze voor een ruimte, de indeling, het meubilair en andere praktische zaken, is het tijd voor de uiteindelijke decoratie. De muurdecoratie van Signs USA geeft een mooie Amerikaanse touch voor jouw kantoor. Met de ruime keuze in metalen borden is het haalbaar om een mooi totaalbeeld qua sfeer neer te zetten. De meeste signs zijn voorzien van een vintage uitstraling, waardoor ze goed bij elkaar passen. Kies voor een bepaald onderwerp, maak je keuze uit een aantal verschillende borden en creëer zo een mooi geheel voor jouw kantoorpand.

Naast metalen borden ook op zoek naar andere accessoires voor op kantoor? In het diverse aanbod van Signs USA zijn ook verschillende klokken, onderzetters of andere details te koop voor je kantoorinrichting.