DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Man Cave

Man Cave

Het hebben van een man cave is een populaire ontwikkeling voor mannen. Een man cave is eigenlijk simpelweg een ruimte welke compleet gebruikt kan worden door de man om hobby’s uit te oefenen. Denk hierbij vooral aan gezelschapsruimtes of ontspanningsruimtes waar amusement dingen staan. Je ziet vaak televisies, pokertafels, tafelvoetbalspellen, playstations, flipperkasten of andere mannelijke spellen. De hobby die wordt beoefend, dient vaak als basis voor de inrichting. In sommige gevallen is zelfs ook een bar aanwezig.

Hieronder tref je een aantal populaire signs aan. 

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 85

Aflopend sorteren
per pagina

Metalen borden voor een Man Cave

Signs USA speelt graag op deze trend in, door metalen borden aan te bieden die verschillende entertainment activiteiten aanbieden. Zo hebben we borden in de muziekcategorie zoals (hard)rock, gitaarhelden, Elvis maar ook darts, golf en casino komen naar voren. Of wat te denken van wandborden die ook in een café hangen? Kies dus een categorie borden die je zelf leuk vindt, bij de kamer vindt passen en bestel een aantal mooie exemplaren in onze webshop. De keuze is reuze. Kleed de ruimte aan op een mannelijke manier en de man cave is compleet.

Hoe maak je een Man Cave?

Een man cave is simpel te maken door een aantal stappen te volgen. De eerste stap is het zoeken van een geschikte ruimte in huis. Een bestaande ruimte is natuurlijk het makkelijkste, maar het kan ook dat de garage wordt omgebouwd tot een man cave. In dat geval komen er meer kosten bij kijken. De tweede stap is het kiezen van een thema! Ben je maar alleen? Dan is een televisie vaak de eerste aankoop, omdat je daar individueel spellen op kunt spelen. Richt je de ruimte in voor meerdere personen? Denk eens aan een kamer om te darten, met een mooi dartbord, een aparte bar om na het darten nog te borrelen en een loungegedeelte. Met de metalen borden van Signs USA in de dart categorie, zorg je voor mooie aankleding van de ruimte. De derde stap is het budget, passen alle plannen volgens het budget? Wat zijn de exacte kosten? De vierde en tevens laatste stap is natuurlijk het uitvoeren van de plannen. En dan: genieten!

Hangen onze metalen signs binnenkort ook in jouw man cave? Indien je hulp nodig hebt met kiezen of andere vragen dan horen we het graag!