DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Stad & Staat

Steden & Staten

Amerika is een land met meerdere authentieke wereldsteden in verschillende staten. Signs USA heeft de meest iconische steden en staten gekozen en biedt hiervoor een aantal mooie metalen borden aan. Wandplaten met daarop de gele New York taxi’s, Las Vegas, Los Angeles, Hollywood, San Francisco of de staat Florida. Stuk voor stuk unieke plekken die een mooie toevoeging, kunnen zijn voor je interieur. Hang de signs op een mooie plek in huis of als aankleding van je kantoor. De metalen borden hebben een vintage uitstraling en passen daardoor goed bij elkaar. Combineer één of meerdere borden en hang ze naast elkaar aan de muur.

Hieronder staan enkele voorbeelden van populaire wandborden/signs. De wandborden/signs zijn ingedeeld in rubrieken en te bereiken via bovenstaand menu.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 15

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

New York

New York is naast de grootste stad van de Verenigde Staten ook wereldwijd één van de bekendste steden. Een aantal wijken en plekken staan dan ook bekend als symbool voor New York in het algemeen. Denk aan het Vrijheidsbeeld, de wolkenkrabbers maar ook Brooklyn en Harlem. Als iconisch symbool van Amerika mag deze stad natuurlijk niet ontbreken in onze collectie signs. We hebben natuurlijk borden van het Vrijheidsbeeld, maar ook van de gele taxi’s en het Empire State Building. En wat te denken van ons 'Big Apple' wandbord.

Wereldsteden en staten Amerika

Naast New York heeft Amerika nog een aantal belangrijke wereldsteden met authentieke uitstralingen en symbolen. In onze webshop vind je verschillende vintage metalen borden van deze plekken. Het logo van Las Vegas staat natuurlijk ook in onze webshop, een kenmerkend teken in combinatie met het casino samen met Cowboy Vic en Cowgirl Vicky (Glitter Gulch) van het oude Fremont Street. Een ander onmisbaar item in onze webshop zijn de signs van de wereldplek Los Angeles, met daarbij Hollywood. L.A. ligt langs de westkust van Amerika en is mede door de filmindustrie uitgegroeid tot een wereldstad. Of ben je wel eens in San Francisco geweest? Het is een van de populairste toeristische trekpleisters in Amerika. Dankzij de iconische Golden Gate Bridge, Fishermans Warf, Alcatraz, Chinatown en de kabeltrams trekt de stad veel bezoekers. Ook de staat Florida met Palm beach en Key West ontbreekt niet in de collectie. In onze webshop vind je daarom verschillende metalen borden met de bovengenoemde plekken. Een mooie decoratie binnens- of buitenshuis.

Overige borden Amerika

Naast de Amerikaanse steden, hebben we natuurlijk talloze andere typisch Amerikaanse signs in onze webshop. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze categorie Route 66, waar verschillende borden van de bekende weg staan. Of bij de categorie muziek, waar je Elvis Presley voorbij ziet komen. Op zoek naar aankleding voor je restaurant of bar? Bij eten of drinken staan verschillende fast food en drank signs.