DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Tattoo

Tatoeages werken verslavend, althans dat is wat veel mensen zeggen. Wanneer je er eentje hebt laten zetten, wil je er vaak al snel een bij. Vroeger was het hebben van een tatoeage bijna een beetje een taboe, dat deed je niet zomaar. Tegenwoordig lopen er veel mensen rond met een tattoo. Sommige gebruiken het als een mooie herinneringen, kiezen voor een subtiel symbooltje of juist voor een opvallende versiering. Hoe dan ook, bij Signs USA bieden we een aantal mogelijkheden om jouw tattooshop een mooie inrichting te geven.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 21

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Tattoo borden

De metalen borden die Signs USA aanbiedt voor een tattoo shop zijn uiteenlopende modellen en vormen. Er worden stoere kleuren gebruikt, die passend zijn bij het thema van de borden. Er is keuze in de wat fellere kleuren zoals blauw, rood of groen, en wat matter beige. Ook is er een mooie set beschikbaar, waardoor je voor een voordelige prijs twee tattoo borden in huis hebt. Geen tattoo winkel? De borden kunnen ook prima gebruikt worden als inrichting van bijvoorbeeld je woon- of slaapkamer. Het geeft de ruimte kleur en een toffe uitstraling!

Ben jij een tattoo liefhebber?

Een tattoo liefhebber heeft waarschijnlijk een zwak voor de borden van Signs USA maar daarop stoere tattoo uitingen. Alle borden zijn gemaakt van metaal en gemakkelijk op te hangen. De borden zijn voorzien van vrolijke kleuren maar zijn stoer tegelijk. Het lettertypegebruik is ook typerend. Geef de borden cadeau aan een tattoo liefhebber, of hang ze natuurlijk zelf op.

Topkwaliteit

Laat je inspireren door ons aanbod en geniet na ontvangst van de topkwaliteit die de borden beschikken. Het is een originele manier om een interieur in te richten. Alle borden zijn gemaakt van metaal, waar de prints vervolgens met een vintage laagje op worden gedrukt. Dit zorgt ervoor dat ieder bord een unieke uitstraling heeft. Ieder bord wordt geleverd met een ophangsysteem en is van goede kwaliteit. Ga voor mooi kleurbehoud en bescherm de borden tegen extreme weersomstandigheden. Denk hierbij aan veel regenval, zonlicht of harde windstoten. Wil je toch graag de borden buiten ophangen? Kies dan voor een beschutte omgeving. Waarom is dit zo belangrijk? De borden kunnen anders snel verkleuren.

Benieuwd wat we verder in ons aanbod hebben? Bekijk de andere categorieën op de website. Zo hebben we ook nummerborden of signs van restaurants voor jullie!