DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Bier

Het drinken van bier is voor veel mannen een belangrijke vrijetijdsbezigheid. Maar niet alleen mannen, ook vrouwen vinden tegenwoordig hun weg naar het gele goud. Speciaalbier is hipper dan ooit te voren! Signs USA speelt daarop in door verschillende biermerken aan het assortiment toe te voegen. Er wordt gebruik gemaakt van de vorm van een bierdop, maar er zijn ook mooie metalen borden met spreuken en leuzen over bier drinken.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 41

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Wat maakt speciaalbier speciaal?

De meest saaie definitie van speciaalbier is simpelweg dat het al het bier is, behalve pils. Speciaalbier kent vele soorten en maten. Naast een altijd goede on-the-go pils, is speciaalbier het drankje dat meer voor een heuse bierbeleving zorgt. Soms maakt de afkomst van een speciaalbier het verschil of soms de ingrediënten . Hop en mout uit een bepaalde streek, smaakt anders dan een ander stuk grond. Water dat gebruikt wordt uit een lokaal geboorde put, smaakt ook anders dan leidingwater. Tot slot speelt de gisting op de fles een belangrijke rol. Tijdens het gisten wordt glucose omgezet in alcohol, wat dus essentieel is. Tot slot speelt het afgieten van het bier in een bepaald glas of fles ook een grote rol voor de beleving. Hierdoor drinkt het bier uiteindelijk lekkerder dan uit bijvoorbeeld een normaal flesje.

Metalen borden

De metalen borden van Signs USA zijn van goede kwaliteit en horen thuis tegen de muur! Ze worden allen geleverd met een ophangsysteem, waardoor je enkel de stappen hoeft te volgen om het te bevestigen. De kwaliteit van de borden is goed en stevig. De borden zijn namelijk gemaakt van staal, en daardoor erg stevig. De prints zijn er vervolgens op gedrukt en bezitten over een vintage uitstraling. Hierdoor passen de borden goed bij elkaar en kun je deze dus makkelijk combineren. Let wel op, als je wil dat de borden de mooie originele kleuren behouden, hang ze dan in een beschutte omgeving.

Zit er wat voor jou bij? Laat je inspireren door het uitgebreide aanbod van Signs USA en bestel dat wat jij mooi vindt!