DE SHOWROOM IS ELKE 2E en 4E ZATERDAG VAN DE MAAND OPEN VAN 10.00-16.00 UUR (OF OP AFSPRAAK - BEL 06- 33 711 801)

Eten & drinken

Eten & Drinken

Eten en drinken zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, zo ook bij Signs USA. In beide categorieën heeft Signs-USA een uitgebreid aanbod. Zo komen bier, koffie, sterke dranken en natuurlijk Coca Cola, voorbij op de signs in de webshop. Maar ook diner borden van restaurants, fast food ketens, BBQ & grill en ijs ontbreken niet. Benieuwd wat goed bij jouw interieur past? Bekijk het hele aanbod borden over eten & drinken.

Hieronder staan enkele voorbeelden van populaire wandborden/signs. De wandborden/signs zijn ingedeeld in rubrieken en te bereiken via bovenstaand menu.
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-12 van 19

Aflopend sorteren
Pagina
per pagina

Eten

Eten is een ontzettend belangrijke primaire levensbehoefte voor de mens. In Amerika hebben ze andere eetgewoontes dan in Nederland. Signs USA speelt daar, met haar metalen borden over eten, natuurlijk op in. De Amerikaanse fastfood branche speelt daarin een typerende, symbolische rol. Er zijn verschillende metalen borden in onze webshop over dit onderwerp te vinden: hot dogs, burgers, all you can eat of pizza’s. Maar ook restaurants in het algemeen komen veel terug in de webshop Signs USA.

Metalen borden

Metalen borden met daarop logo’s van restaurants, fast food ketens of andere typerende Amerikaanse eetgewoontes zijn terug te vinden in de webshop. Vrolijke metalen borden die goed in een woonkamer, man cave, onder de veranda of keuken passen. Denk ook aan de decoratie van de muren bij een onderneming. Wijn of bier liefhebber? Ook qua dranken hebben we een groot aantal metalen signs in de webshop beschikbaar. Kijk snel!

Eten als decoratie

Dat Amerika een land dat ingericht is op fastfood, is bij de meeste wel bekend. Naast het feit dat werelds bekende fastfoodketen McDonalds er ontstaan is, zijn er ook talloze pizzaketens, hamburgertenten of hotdogkramen te vinden. Signs USA heeft een leuke collectie van decoratie wandborden met eten erop. Verschillende soorten eten komen voorbij. Naast fastfood zijn er ook borden met seafood, bakkers of homemade eettentjes. Natuurlijk mag het bekende concept: tankstation + restaurant niet ontbreken! Zit jouw lievelingsgerecht erbij? Bestel dan een van de metalen borden als decoratie.

Materialen wandplaten

Eigenlijk alle borden in het aanbod van Signs USA zijn vervaardigd van staal. Het design is er vervolgens op gedrukt met een vintage uitstraling. De borden zijn over het algemeen bedoeld om thuis op te hangen. Het materiaal kan niet tegen extreme weersomstandigheden en is daardoor alleen buiten mogelijk onder goede beschutting. Bij extreme weersomstandigheden kun je denken aan felle zon, harde windstoten of veel regenval. Er is dan een grotere kans op verkleuring en daarmee zijn de signs niet meer te retourneren. Heb je twee of meer signs besteld? Dan ontvang je er gratis een Amerikaanse attentie bij!

Coca Cola

Uiteraard kan Coca Cola niet in ons lijstje met signs ontbreken. Waar je ook vandaan komt, iedereen kent Coca Cola. De Amerikaanse multinational verovert nog steeds veel liefhebbers van frisdrank. Signs USA biedt daarom een mooie collectie van Coca Cola borden aan in haar webshop. In 1886 is het bedrijf opgericht door een apotheker en het is van origine een drankje met alcohol. Later werd door het verbod op alcohol, de wijn vervangen door siroop. Het drankje werd in een kruik verkocht en aangelengd met water. Later werd de siroop gemengd met koolzuurhoudend water. Dit is de Coca Cola zoals we deze nu nog steeds kennen.

Drinken

Eten en drinken zijn natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden, zo ook bij Signs USA. Naast een uiteenlopend aanbod signs binnen de categorie eten, hebben we ook verschillende metalen borden met drinken. Zo komen bier, koffie, sterke dranken en natuurlijk Coca Cola, voorbij op de signs in de webshop. Benieuwd wat goed bij jouw interieur past? Bekijk het hele aanbod van drank borden.

Bier borden

Zeker voor mannen een mooie decoratie. Mannen hebben toch vaker een zwak voor biermerken, flesjes of spreuken in huis dan vrouwen. De metalen borden zijn dan ook tof om neer te hangen in een man cave of een ander interieur gericht op mannen. Signs USA heeft in het assortiment meer mannelijke metalen borden. Bier is daarbij een populaire categorie. In de webshop vind je bierdopjes met spreuken zoals ‘Happy Beerday’ maar ook borden met andere leuzen zijn te vinden in de webshop.

Koffie met een likeurtje

Koffie is, naast bier en cola, ook een drank die overal ter wereld wordt gedronken. Signs USA heeft een aantal borden in haar collectie waarop koffiemerken, teksten of uithangborden voor een winkel staan. De borden hebben een vintage uitstraling met veelal de kleur rood erin verwerkt. En, bij koffie hoort soms een likeurtje. Ook daar speelt Signs USA op in met diverse sterke drank borden.

Restaurant aankleding

De metalen borden graag ophangen in jouw restaurant, bar of koffietent? Kijk dan ook bij onze algemene ‘Exit & open’ of ‘Free WiFi’ bordjes in het algemeen. Deze passen qua stijl, vorm en kleur goed bij de rest. Ideaal om jouw horecagelegenheid volledig mee aan te kleden. Uiteraard passen deze borden ook thuis in het interieur. Bekijk ons gehele aanbod en kies een mooi exemplaar!

Retro en vintage zijn enorm populair op het moment, dus wacht niet langer en bestel jouw wanddecoratie nu! Vragen? Neem gerust contact met ons op.